Polikarbonát rendszerek

Polikarbonát rendszerek

Szendvicspanelek falra

2022. január 25. - webandseohu

szendvicspanel az épületek falainak és tetőinek burkolására szolgáló termék. Mindegyik panel hőszigetelő anyagból készült, mindkét oldalán fémlemezzel bevonva. A szendvicspanelek nem szerkezeti anyagok, hanem függönyanyagok. A szerkezeti erőket az acélváz vagy más tartókeret hordozza, amelyhez a szendvicspaneleket rögzítik. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Szendvicspanelek várják a ctw.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és tekintse meg a szendvicspanelek széles kínálatát az árakkal és a kiszállítási részletekkel együtt. A szendvicspanelek típusait általában a magként használt hőszigetelő anyag szerint csoportosítják. Az EPS (habosított polisztirol), ásványgyapot és poliuretán (PIR vagy poliizocianurát) maggal ellátott szendvicspanelek mind könnyen elérhetőek. Az anyagok főként hőszigetelő, hangszigetelő teljesítményükben, tűzzel szembeni viselkedésükben és súlyukban különböznek egymástól. A szendvicspanelek széles körben elismertek számos, főként a költségekkel kapcsolatos előnyük miatt.

Egy hagyományos falazási eljáráson alapuló épület 6-7 hónapig tarthat. Egy azonos térfogatú, szendvicspaneles válaszfalakat használó épület mindössze 1 hónapot vesz igénybe. Az építési idő üzleti szempontból kritikus. Minél hamarabb üzembe helyeznek egy termelő épületet vagy raktárt, annál hamarabb megtérülhet a befektetés. A szendvicspaneles válaszfalakat inkább összeszerelik, mint „építik”. További előny, hogy nem kell megvárni, amíg az épület alapja elveszíti a felesleges nedvességet. Amennyiben megtekintené szendvicspanel kínálatunkat és az árakra lenne kíváncsi, nem kell mást tennie, mint benézni a ctw.hu weboldalra.  Weboldalunkra látogatva megtekintheti elérhetőségeinket is, ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a szendvicspanelekről.

A bejegyzés trackback címe:

https://polikarbonatrendszerek.blog.hu/api/trackback/id/tr1716814350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása